Dyskusje/sugestie dotyczące gry

Tutaj możecie pisać, co chcielibyście zmienić/poprawić, co wam się w grze nie podoba itd. np. czas trwania jakieś czynności, czy coś 😉

Licznik na pasku przeglądarki - zadania, czat, wszelakie czynności - wiele ułatwia.

Oddzielenie avatarów z forum od gry samej w sobie - niektóre avatary nie współgrają z kanonicznością jako taką - mam na myśli sytuację, w której piszemy na czacie klimatycznym, a wyświetla się avatar, powiedzmy, mój - laserowy książę Jeremi Wiśniowiecki średnio pasuje, nieprawdaż?

Opcja automatycznego logowania / zapamiętywanie hasła - tego tłumaczyć nie muszę // wprowadzone, @Aqu

Musiałbym znaleźć więcej czasu, żeby opisać wszystko, co miałbym w tej kwestii do powiedzenia - w ciągu tygodnia może pojawić się ode mnie litania do bł. administratora Aqu

@Ondine napisał w Dyskusje/sugestie dotyczące gry:

Oddzielenie avatarów z forum od gry samej w sobie - niektóre avatary nie współgrają z kanonicznością jako taką - mam na myśli sytuację, w której piszemy na czacie klimatycznym, a wyświetla się avatar, powiedzmy, mój - laserowy książę Jeremi Wiśniowiecki średnio pasuje, nieprawdaż?

Wydaje mi się, że jeden avatar na forum i chacie ogólnym jest fajnym rozwiązaniem, łatwiej rozpoznawać ludzi. 🙂 Fakt, że na klimacie niekoniecznie musi to pasować, ale raczej bym proponował avatary przypisane do KP. Szczególnie jeśli w przyszłości byśmy pozwolili na więcej niż jedną KP na osobę.

Więcej zadań, konkursy, zadania na punkty itd.,zagadki,turnieje trójmagiczne.

Jakieś nowe przedmioty np.transmutacja

Zaloguj się, aby odpowiedzieć