Małe pomysły

Tutaj umieszczamy drobne pomysły odnośnie gry. Coś co nie wymaga zakładania nowego tematu.

Ja mam taki mały pomysł, sugestię. Do opcji przekazywania przedmiotów innym osobom, miło byłoby wprowadzić zabezpieczenie w postaci każdorazowego zaakceptowania przekazywanej rzeczy. Wymagać to będzie dodatkowego, jednego kliknięcia, ale dzięki temu unikniemy niepotrzebnych sytuacji z wysyłaniem przypadkowo tego czego nie chcieliśmy. 😜

@Detainee
Jestem w stu procentach za! Taka opcje jeszcze bym wprowadziła przy wykorzystywaniu monet. Nawet nie chce liczyć ile wydałam przez przypadkowe kliknięcia 😞

Może jakieś małe oprocentowanie pieniędzy trzymanych w banku? Coś na zasadzie konta oszczędnościowego (pierwsza wypłata w ciągu dnia "darmowa", przy następnych wypłatach z konta tego samego dnia jakiś drobny haracz) 🙂

Ja bym jeszcze dorzuciła możliwość wyrzucenia czegos z kufra. Czasem są eliksiry czy składniki, których ma się ewidentnie za dużo lub są po prostu zbędne. Ludzie na targu też nie chcą kupować, bo wypad do Londynu też zajmuję dużo czasu, a to tylko zajmuję miejsce.

Skoro już mówimy o pomysłach, chcialabym zaproponować możliwość przerwania podróży do/z Londynu. Wiadomo pociągi się nie cofają, ale za jakąś część energii mozna by ją przerywać, bo jak ktoś przez przypadek wybierze się w taką podróż to automatycznie traci 2h (do Londynu i powrot).

W grze przydałaby się opcja, gdzie każdy mógłby zamieścić ogłoszenie. Ułatwiłoby to handel miedzy graczami. Po kliknięciu w ogłoszenie przenosiłoby do okna wysyłania wiadomości, żeby ułatwić komunikacje.

Chciałabym zaproponować opcje użycia więcej niż jednego eliksiru naraz. klikanie pojedynczo np. 200 eliksirów mądrości bywa męczące i zajmuje trochę czasu.

@Alma Popieram pomysł. Klikanie dużej ilości eliksirów jest naprawdę żmudne.

Skoro mamy przedmioty z bonusami do eliksirów i zaklęć to można również zrobić przedmiot z bonusami do zbierania składników. Najlepiej by pasowały buty, bo w końcu, żeby je znaleźć trzeba się nachodzić 🙂

Zaloguj się, aby odpowiedzieć