Zmiana domu

29 lip 2019, 17:41

Już wiele razy widziałam na czacie, że ktoś chce zmienić dom, sama bym chciała należeć do Borsuków, dlatego proponuję zrobić opcję zmiany domu, typu podanie wysyłane do akceptacji lub coś w tym stylu. Ktoś jeszcze jest za? 🙂

29 lip 2019, 17:43

Jestem jak najbardziej za! \o/

29 lip 2019, 17:44

Ja jestem za. Ale to byłoby zbyt łatwe. 😄
To jest losowość i powinniśmy się z tym pogodzić. 🙂
Jednak bardziej widziałbym to jako usługę za monety, albo coś w tym stylu.

29 lip 2019, 17:47

W sumie za monety, to też mogłoby być ciekawe i byłoby trudniejsze 😛

29 lip 2019, 17:48

Dokładnie.
Monety można zdobyć na dwa sposoby - aktywność w grze lub żywa gotówka.
Tak naprawdę od nas zależy, jak to zdobędziemy.

29 lip 2019, 18:01

Nie głupie, ale co to byłby za fun, gdybyśmy mogli sobie dom wybierać, pewnie większość byłaby w domu borsuka lub gryfa, a reszta domów by cierpiała na niedobory 😞

29 lip 2019, 20:48

Zmiana domu według mnie powinna być po wypełnieniu formularza. Wyjaśnienie w nim sensownie i dlaczego chcesz akurat zmienić dom. Wtedy dyrekcja decyduje o zmianie lub nie, gdyż nie każdy ma pieniądze (te 100zł) bo może nie zarabiać. Po drugie, aby zarabiać na produkcje trzeba mieć licencje.

29 lip 2019, 20:56

Zmiana domu okej, ale też jestem za monetami 😜

Na monety nie trzeba wydawać pięniedzy z reala, bo monety też sie dostaje za dzienne logowanie.

I nie ma opcji zeby zmiana domu kosztowała 100 zł. To co było pisane na czacie było żartem.

31 lip 2019, 12:08

Jestem za. Opcja z monetami jest jak najbardziej spoko.
Aczkolwiek powinna być to opcja jednorazowa, bo albo akceptujemy los i zostajemy w przydzielonym domu, albo zmieniamy na taki, do którego czujemy przynależność, a nie że skaczemy sobie z domu do domu.

Jeśli dom mechaniczny nie ma wpływu na dom w Karcie Postaci (będzie można wybrać samemu, jak to jest w obecnym panelu KP), to mi to lotto czy taka opcja zostanie wprowadzona, czy nie 😜

2 lis 2019, 21:27

Ja myślę, ze wybór domu na początku powinien być, a dopiero później za monety. Ci, co trafią swój nie wydadzą grosza i byłoby to niesprawiedliwe wobec tych, którym trafi się w ogóle dom, do którego nie chcieliby należeć.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć