Zmiana domu

Już wiele razy widziałam na czacie, że ktoś chce zmienić dom, sama bym chciała należeć do Borsuków, dlatego proponuję zrobić opcję zmiany domu, typu podanie wysyłane do akceptacji lub coś w tym stylu. Ktoś jeszcze jest za? 🙂

Jestem jak najbardziej za! \o/

Ja jestem za. Ale to byłoby zbyt łatwe. 😄
To jest losowość i powinniśmy się z tym pogodzić. 🙂
Jednak bardziej widziałbym to jako usługę za monety, albo coś w tym stylu.

W sumie za monety, to też mogłoby być ciekawe i byłoby trudniejsze 😛

Dokładnie.
Monety można zdobyć na dwa sposoby - aktywność w grze lub żywa gotówka.
Tak naprawdę od nas zależy, jak to zdobędziemy.

Nie głupie, ale co to byłby za fun, gdybyśmy mogli sobie dom wybierać, pewnie większość byłaby w domu borsuka lub gryfa, a reszta domów by cierpiała na niedobory 😞

Zmiana domu według mnie powinna być po wypełnieniu formularza. Wyjaśnienie w nim sensownie i dlaczego chcesz akurat zmienić dom. Wtedy dyrekcja decyduje o zmianie lub nie, gdyż nie każdy ma pieniądze (te 100zł) bo może nie zarabiać. Po drugie, aby zarabiać na produkcje trzeba mieć licencje.

Zmiana domu okej, ale też jestem za monetami 😜

Na monety nie trzeba wydawać pięniedzy z reala, bo monety też sie dostaje za dzienne logowanie.

I nie ma opcji zeby zmiana domu kosztowała 100 zł. To co było pisane na czacie było żartem.

Jestem za. Opcja z monetami jest jak najbardziej spoko.
Aczkolwiek powinna być to opcja jednorazowa, bo albo akceptujemy los i zostajemy w przydzielonym domu, albo zmieniamy na taki, do którego czujemy przynależność, a nie że skaczemy sobie z domu do domu.

Jeśli dom mechaniczny nie ma wpływu na dom w Karcie Postaci (będzie można wybrać samemu, jak to jest w obecnym panelu KP), to mi to lotto czy taka opcja zostanie wprowadzona, czy nie 😜

Ja myślę, ze wybór domu na początku powinien być, a dopiero później za monety. Ci, co trafią swój nie wydadzą grosza i byłoby to niesprawiedliwe wobec tych, którym trafi się w ogóle dom, do którego nie chcieliby należeć.

Zaloguj się, aby odpowiedzieć